Page content

article content

Thaifood op uw evenement

Thaifood tijdens uw evenement

Thai food EvenementOp diverse evenementen heeft u al kunnen genieten van Thaifood verzorgt door Siesom. Al een paar jaar ben ik gevraagd op een jaarlijks evenement van de Jeu de Boules vereniging Onderhands. Hier wordt altijd lekker gegeten van mijn gerechten en ontvang ik de leukste complimenten. Een groot voordeel voor deze vereniging is dat ze zelf niet voor 80 tot 100 man eten hoeven te regelen. √Čn de bezoekers/deelnemers krijgen weer eens iets anders voorgeschoteld dan een broodje ham of kaas.

Het kost de vereniging niets, sterker nog bij een x-aantal bezoekers kan er zelfs sta geld worden gevraagd. De bezoekers rekenen direct af wat ze willen eten. Verder dus geen omkijken voor de vereniging, die zich compleet kan richten op het evenement.

Oog op Food-Festival 

Eind juni stond Siesom op het Oog op Food festival in Callantsoog. Een echte vuurdoop kan je wel stellen. Voor het eerst buiten op de nieuwe portable wok bakken.
Dat viel even tegen in het begin. Het vet werd niet heet genoeg en de loempia’s gingen stuk voor stuk kapot. Gelukkig ging het wel goed met pangsitjes en door de loempia’s ter plaatse te vouwen konden we deze later evengoed aanbieden. Een groot succes waren de gerechten, de rode curry en Tom Kha Kai vlogen weg en de reacties van de bezoekers, maar ook van de andere standhouders waren fantastisch. Dit was zo goed bevallen dat aankomende editie Siesom wederom van de partij is.

Voorbereiding

Gelukkig sta ik er tijdens deze drukke dagen niet alleen voor. Mijn leermeester oftewel mijn moeder, waarvan ik veel geleerd heb, staat mij regelmatig bij. Het is niet niks om een stapel loempia’s klaar te maken. Of om alle gerechten voor te bereiden. Een helpende hand is dan nooit weg en gelukkig doet ze dit graag.

Als bezoeker van een evenement of festival heb je vaak niet in de gaten hoeveel werk het is om dat bordje eten voor jou klaar te maken. En zo moet het ook zijn natuurlijk. Maar een goede voorbereiding is het halve werk. Alles draait namelijk om snelheid. Klanten willen niet lang wachten…. dachten we!

Maar dat ik ter plaatse Pangsitjes ging maken bleven sommige klanten zelfs staan om te aanschouwen hoe dat nu ging. Dus van stress om zo snel mogelijk de pangsitjes klaar te maken, genoten de mensen er blijkbaar van dat ze konden zien hoe zoiets nu gemaakt werd.

In ieder geval kunnen we met vertrouwen de komende evenementen tegemoet zien.

Tot ziens bij onze stand.

 

Comment Section

0 reacties op “Thaifood op uw evenement

Plaats een reactie


*